Sidste Skoledags Kostumer

Sjove ting man kan lave til sidste skoledagDet man plejer:
De klasser som skal holde sidste skoledag plejer at klæde sig ud om morgen og evt spise morgenmad sammen enten privat eller fælles på skolen. Klasserne har evt forberedt noget underholdning som vises for resten af skolen. De kaster med karameller, og der kan være vandkampe og der kan være risiko vandkamp og blive indsmurt i baberskum. På nogle skoler lukker man simpel for vandet i et antal timer for at begrænse vandkampe.

Underholdning for de andre klasser:
Når man nu er "de store" ser alle de andre klasser jo op til en og næsten ligemeget hvilken slags underhold der vises vil de synes det er sjovt. Gode forslag kan f.eks. være parodi på lærerne, det kan være en lære som i seksualundervisning siger: ja min kone og jeg vi gør ....bla....bla... En anden lære har måske en rød jakke som han bare har haft siden I gik i 1. klasse, eller skriv en sjov sang hvor alle lærer bliver nævnt. Eller lav en sang hvor I evt mine til, vælg sange som er hitter lige nu eller fra MPG som de små klasser vil elske især hvis I også klæder jer ud som dem der synger eller kopier deres danse.

Konkurrencer:
Hvis I har en stor hal eller foldboldbane kan I f.eks. afholde mini OL hvor I som klasse skal dyste mod jeres lærer i forskellige underlige disipliner. Racerløb i moon cars, film quiz,
The quest, stafet med vand eller med bind for øjenen, stopdans med udtryk, lyn sms, fodbold med papkrus som briller, Gæt bogen på 1. linje osv. Det er en god idé at forberede så meget før dagen som det er muligt, og så vælg en person som afvikler det.